Mit biztosít számomra a Toptanár.hu diákként?

A Toptanár.hu használata számos előnnyel jár, összefoglaltuk számodra a legfontosabbakat:

pic

Kényelmet

Nem szeretnéd idődet utazással tölteni? Kényelmetlenül érzed magad idegen környezetben? Többé nem akadály a távolság! Lehetsz akár otthon, akár külföldön hiszen oldalunkon online is tanulhatsz magántanároktól anélkül, hogy idődet utazással töltenéd!

pic

Egyszerű és biztonságos fizetést!

A Barion egy olyan elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni tanárodnak oldalunkon keresztül bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel, teljesen díjmentesen!

pic

Online tanulási felületet!

Magántanáraink online, webkamera, mikrofon, chat és interaktív felületünk segítségével oktatnak. Tanulj online bárhonnan, többé nem szabhat határt a távolság! Természetesen az online tanulás mellett lehetőséged van személyesen is ellátogatni a tanárokhoz akik az ország egész területén várják a jelentkezőket.

pic

Támogatást!

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy tanáraink és diákjaink elégedettek lehessenek, ezért a nap bármely szakában elérhetőek vagyunk. A GY.I.K oldalon összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kattints ide.

pic

PRÓBÁLD KI ONLINE OSZTÁLYTERMÜNKET!

Kíváncsi vagy milyen lehet online tanulni?
Kattints az alábbi gombra és próbád ki!

Az online tanuláshoz mindössze egy számítógépre vagy laptopra és Internet kapcsolatra lesz szükséged, persze nem árt ha van webkamerád és headset-ed is.

BELÉPÉS

Megjegyzés: Online osztálytermünket Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera és Safari(11.0) böngészők segítségével érheted el laptopról és számítógépről.

TETSZIK! HOGY KEZDHETEK EL TANULNI?

pic
1

Regisztráció

Az első lépés felhasználói fiókod létrehozása lesz. Sikeres regisztrációdat követően küldünk számodra egy e-mailt, az aktiváló gombra kattintva megerősítheted majd e-mail címedet. Kattints az alábbi gombra regisztrációd megkezdéséhez: REGISZTRÁLOK

2

Találd meg a számodra legmegfelelőbb oktatót

Következő lépésként válaszd ki a számodra legszimpatikusabb oktatót a találati listából. A kiválasztás során segítséget nyújthatnak a szűrők, valamint más felhasználók korábbi véleményeinek olvasása amit minden oktató profilján megtalálsz.

3

Időpont foglalás

Megtaláltad a legmegfelelőbb magántanárt? Szuper! A következő lépés az óra időpontjának lefoglalása lesz. Itt megadhatod milyen időpontban szeretnél tanulni, az óra időtartamát (nálunk minden online óra 60 perces), a tantárgyat amelyet tanulni szeretnél, a helyszínt (OnlineSuli, Skype vagy Személyesen) és egy üzenetet tanárodnak amiben például leírhatod, hogy pontosan mely témakört szeretnéd megtanulni.

4

Tranzakció

Miután oktatód elfogadta az időpontfoglalást, az Óráim menüpontban a Fizetés gombra kattintva tudsz fizetni (OnlineSuli használata esetén). A fizetés a Barion oldalán keresztül történik, ahol bankkártyával vagy előre feltöltött Barion tárcával is tudsz fizetni. A fizetés számodra teljesen díjmentes. Tudj meg többet a Barionról ide kattintva

5

Belépés az online osztályterembe

Most már nincs más hátra, mint előre! A sikeres fizetést követően leghamarabb 15 perccel az óra megkezdése előtt tudsz belépni az Online Osztályterembe (Óráim menüpont, Belépés gombra kattintva).