Általános

Az OnlineSuli egy olyan online oktatási felület ahol webkamera, mikrofon, chat és egy interaktív felület segítségével tanítanak magántanáraink, így ugyanolyan hatékonyan tudsz tanulni bárhonnan utazgatás nélkül.

Alapvető célunk volt az OnlineSuli létrehozásakor, hogy többé ne jelentsen problémát a távolság sem a diákoknak sem a tanároknak, ezért hoztunk létre oktatási felületetünket, amelyen keresztül bárki bárhonnan egy számítógép segítségével tud tanulni vagy épp tanítani. Természetesen az online tanulás mellett lehetőséged van személyesen is ellátogatni a tanárokhoz akik az ország egész területén várják a jelentkezőket.

Az online tanulás során az oktatók webkamera, mikrofon, chat és interaktív felületünk segítségével oktatnak, ennek köszönhetően nem kell többé feleslegesen utazgatnod, akár otthonról is kényelmesen tanulhatsz.

Kattints ide a Demó verzió kipróbálásához

 1. Időpont foglalás az oktatók adatlapján található Időpont foglalása nevű gombra kattintva kezdhető meg.
 2. A felugró ablakban található mezők kitöltése után az oktatóhoz beérkezik az időpont foglalási kérelem.
 3. Miután elfogadásra került az időpont megjelenik egy Fizetés nevű gomb, mely átirányít fizetési felületünkre.
 4. A sikeres fizetés után az időpont aktív státuszba kerül.
 5. Osztálytermünkbe legkorábban az időpont előtt 15 perccel lehet belépni.

Személyes oktatás esetén is hasonlóan történik az időpontfoglalás, leszámítva az elektronikus fizetést és az online osztályterem használatát.

Képzett tanárok, magánszemélyek valamint magániskolák és nyelviskolák tanárai. Az oldalon hirdető tanárokat nem a Toptanár.hu foglalkoztatja, így teljesítményük és magatartásuk után felelősséget nem vállalunk.

Csapatunk folyamatosan figyeli és ellenőrzi a felhasználói visszajelzéseket, ezzel biztosítva, hogy csak megfelelő oktatók hirdetései jelenjenek meg oldalunkon.

Oktatóink minden esetben átesnek egy megerősítési folyamaton, mely során részt vesznek egy próbaórán és bemutatnak egy személyazonosító okmányt, ezzel megerősítve személyazonosságukat, valamint rendszeresen tartunk további teszt órákat amely során ellenőrizzük tanáraink felkészültségét.

Diákoknak
 • Google Chrome, Mozzilla Firefox vagy Opera böngésző használata
 • Asztali számítógép, laptop vagy notebook használata (mobil és tablet használata jelenleg nem támogatott)
 • Internet kapcsolat
 • Nem kötelező, de persze nem árt ha vannak hangszóróid, hogy jól halld az oktatót, illetve webkamerád, hogy oktatód is láthasson Téged.

Próbáld ki demó verziónkat, kattints ide

Mikrofonod ellenőrzéséhez kattints ide

A Barion egy olyan elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amellyel könnyedén és biztonságosan tudsz bankkártyával és előre feltöltött egyenleggel fizetni. A bankkártyás fizetésekhez nincs szükség regisztrációra és teljes mértékben díjmentesek számodra.

Miután az oktató elfogadta az időpont foglalást megjelenik az Óráim menüpontban egy Fizetés nevű gomb, melyre ha rákattintasz átirányít a Barion fizetési felületre. Sikeres fizetés után az időpont automatikusan aktívvá válik, osztálytermünkbe legkorábban az egyeztetett időpont előtt 15 perccel tudsz belépni.


Ha többet szeretnél megtudni a Barionról kattints ide

A Skype-os és a személyes órák esetében is ugyanúgy történik az időpontfoglalás, azonban ebben az esetben a fizetés nem oldalunkon keresztül bonyolódik.

Amennyiben mégsem tudsz részt venni az online órán, lehetőséged van azt lemondani. Lemondási szándékodat az Óráim menüpontban az adott időpont mellett szereplő Lemondás gombbal tudod jelezni, legkésőbb az egyeztetett időpont előtt 1 órával. Példa: Ha a leegyeztetett időpont szerda 17:00 és az óradíj már befizetésre került, akkor legkésőbb szerda 16:00-ig van lehetőséged lemondani az órát, ez esetben a befizetett összeg visszatértésre kerül.

Kérjük lemondási szándékodról tájékoztasd az oktatót üzenetben is. Amennyiben az órán nem jelensz meg, vagy nem jelzed lemondási szándékodat az időpont megkezdése előtt legalább 1 órával, úgy az oktató nem köteles visszatéríteni a befizetett összeget.

A Google Chrome az egyik legstabilabb böngésző videó chat szolgáltatások igénybevételéhez, valamint rendkívül jó minőségű videó és audió élményt biztosít. Ajánljuk továbbá headset használatát, hogy könnyedén kommunikálhasson partnerével.

Amennyiben az oktató valamilyen okból kifolyólag nem tudott megjelenni az órán kérjük vedd fel vele a kapcsolatot, vagy írj nekünk egy e-mailt az info@toptanar.hu e-mail címre.

Meg nem jelenésnek az számít, ha az egyik fél az időpont indulását követő első 15 percben nem jelenik meg. Tehát ha az időpont 12:00-kor kezdődik, és az egyik fél nem jelenik meg legkésőbb 12:15-ig, az óra tárgytalannak minősül.

Kérjük minden esetben várj 15 percet az időpontot követően az online osztálytermünkben.

Amennyiben túl vagy a sikeres időpont foglaláson, online osztálytermünkbe a tanóra megkezdése előtt legkorábban 15 perccel tudsz belépni.

Ebben az esetben kérjük frissítsd újra az oldalt, vagy lépj be újra az online osztályterembe.

Tanároknak

Az első lépés egy felhasználói fiók létrehozása, amely a regisztráció gombra kattintva kezdhető meg. A regisztráció sikeres befejezése után a felhasználói fiók megerősítésére van szükség

A megerősítési folyamat részét képezi a próbaóra, mely során szükség van az alábbiak közül legalább egy érvényes személyazonosító okmány fénymásolt vagy fényképzett példányának bemutatására:

 • Személyi igazolvány, (vagy)
 • Útlevél, (vagy)
 • Jogosítvány

A személyazonosító okmány és a regisztrálás során megadott adatoknak mindenképp egyezniük kell.

Szükség lesz továbbá egy Barion fiók létrehozására is, ugyanis erre fog megérkezni a diákok által befizetett összeg is (online oktatás esetén), így biztosítani tudjuk a fizetések zökkenőmentes lebonyolítását.

A tagsági díj befizetését a Státusz menüpontból érheted el, melynek befizetése után hirdetésed azonnal megjelenik a találati listákban.

Mi nem csak egy hirdetési oldal vagyunk. Számunkra mindennél fontosabb tanáraink és diákjaink elégedettsége és kényelme ezért minden egyes lépésünkkel igyekszünk megkönnyíteni a tanárok és diákok közötti interakció létrejöttét.

Elsőként hoztunk létre olyan online interaktív oktatási felületet , melynek segítségével bárhonnan végezhető az oktatás, csupán egy számítógépre, Internetre, webkamerára és egy mikrofonra vagy headsetre van szükség. Természetesen emellett ugyanúgy biztosított a lehetőség Skype-os és személyes oktatásra is.

Beépített fizetési rendszerünknek köszönhetően pillanatok alatt biztonságosan lebonyolítható a tranzakció, nincs többé szükség bonyolult és hosszadalmas banki átutalásokra.

Rendkívül fontos számunkra, hogy oldalunkat minél több érdeklődő kereshesse fel, így folyamatosan ügyelünk arra, hogy a találati listában mindig legelöl helyezkedjünk el illetve ezt különböző hirdetésekkel is biztosítjuk, így hirdetőink biztosak lehetnek abban, hogy nap mint nap számos új érdeklődővel találkozhatnak.

Ügyfélszolgálatunk a nap bármely szakában rendelkezésre áll, hogy biztosítsuk partnereink elégedettségét.

A havidíj jelenleg INGYENES. A tagsági díj a következőképpen épül fel: Fix havidíj + Tranzakciós díj (0 Ft).

Szabályzatunk szerint amennyiben a diák le szeretné mondani az órát és lemondási szándékát legkésőbb az időpont kezdéséig jelzi, abban az esetben az oktatónak kötelessége visszautalni a diák által befizetett összeget. Amennyiben a diák az időpont megkezdéséig jelzi, hogy másik időpontot szeretne kérni abban az esetben a tanárnak lehetősége van azt elfogadni, vagy lemondani és a befizetett összeget visszautalni.

Az az oktató, aki nem a fentiek szerint jár el ebben az esetben azonnali felfüggesztésre kerül és tette jogi következményeket vonhat maga után.

A megerősítési folyamat részét képezi a próbaóra, mely során szükség van az alábbiak közül legalább egy érvényes személyazonosító okmány fénymásolt vagy fényképzett példányának bemutatására:

 • Személyi igazolvány (vagy)
 • Útlevél (vagy)
 • Jogosítvány

A próba óra során meggyőződünk az oktató megfelelő minőségű technikai felszereltségéről is (Internet kapcsolat, mikrofon és webkamera minősége), hogy diákjainkat ne érhesse csalódás.

Oldalunkon természetesen lehetőséget biztosítunk mindenkinek aki személyesen vagy Skype-on szeretne oktatni. A regisztráció során kérjük add meg címed, így a diákok könnyedén megtalálhatnak. Amennyiben időpontfoglaláskor a személyes vagy Skype-os oktatást választod nincs lehetőség az elektronikus fizetésre illetve az online osztályterem használatára.

Ebben az esetben kérjük frissítsd újra az oldalt, vagy lépj be újra az online osztályterembe.