Mit biztosít számomra a Toptanár.hu tanárként?

Az Toptanár.hu használata számos előnnyel jár, összefoglaltuk számodra a legfontosabbakat:

pic

Online oktatási felületet!

Többé nincs szükség tanulóhelyiség bérlésére és helyszín egyeztetésre! Online tanulószobánkban akár otthonról vagy külföldről is oktathatsz hiszen csupán számítógépre, Internetre és webkamerára lesz szükséged.

pic

Egyszerű és biztonságos tranzakciókat!

A Barion egy olyan elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amely lehetővé teszi számodra, hogy oldalunkon keresztül egyszerűen és biztonságosan tudd elvégezni pénzügyi tranzakcióidat.

pic

Támogatást!

Csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy tanáraink és diákjaink elégedettek lehessenek, ezért a nap bármely szakában elérhetőek vagyunk.

pic

Megjelenést és látogatókat!

Közösségi média hirdetések, e-mail és keresőmarketing kampányok, csak pár az általunk használt marketing eszközökből, amelyekkel oldalunk és ezáltal tanáraink látogatottságát kívánjuk növelni. Nem titkoljuk, hogy hosszú távú célunk Magyarország legnagyobb és legfejlettebb magántanár kereső oldalává válni.

pic

Rugalmasságot!

Az online oktatás során megszűnnek a távolságok, idődet pedig kedved szerint alakíthatod, így akár főállásban, akár mellékállásban is kényelmesen kivitelezhető. Oldalunkon könnyedén kialakíthatod órarended, melyet leendő diákjaid is látni fognak adatlapodon, ehhez időpontfoglalási rendszert is biztosítunk.

pic

Korszerűséget!

Célunk, hogy a tanulásnak többé ne szabhasson határt a távolság, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több új és hasznos funkcióval bővítsük osztálytermünket és ezzel hatékonyabbá tegyük az online oktatás folyamatát.

pic

PRÓBÁLD KI ONLINE OSZTÁLYTERMÜNKET!

Kíváncsi vagy milyen lehet online tanítani?
Kattints az alábbi gombra és tapasztald meg!

Az online tanításhoz mindössze egy számítógépre vagy laptopra, webkamerára és mikrofonra (vagy pl. headset) lesz szükséged.

BELÉPÉS

Megjegyzés: Online osztálytermünket Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera és Safari(11.0) böngészők segítségével érheted el laptopról és számítógépről.

TETSZIK! HOGY KEZDHETEK EL TANÍTANI?

pic
1

Regisztráció

Az első lépcső adatlapod létrehozása lesz. Nagyon fontos, hogy minél részletesebb információkkal lásd el leendő diákjaidat, hiszen ez alapján fognak Téged választani!

REGISZTRÁLOK
2

E-mail cím megerősítése

Sikeres regisztrációdat követően küldünk számodra egy e-mailt, az aktiváló gombra kattintva megerősítheted e-mail címedet.

3

Barion számla létrehozása

Online tanárként szükséged lesz egy Barion számlára, ugyanis ide érkeznek majd • fizetéseid. Oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy diákjaink pár kattintással kényelmesen és biztonságosan, akár bankkártyával is tudjanak fizetni. Kattints az alábbi gombra a Barion számlád létrehozásához: Barion számla nyitása

4

Adataid megerősítése

A megerősítési folyamat részét képezi a próbaóra, mely során szükséges az alábbiak közül legalább egy érvényes személyazonosító okmány bemutatása is:
• Személyi igazolvány, (vagy)
• Útlevél, (vagy)
• Jogosítvány

5

Tagsági díj befizetése,aktív hirdetővé válás (Jelenleg ingyenes)

Oldalunk üzemeltetése számos költséggel jár együtt (marketing tevékenységek, szerver bérlés, rendszer karbantartás, fejlesztés, folyamatos felügyelet), ezért az oldalunkon való hirdetés és oktatás nálunk is havidíjhoz kötött. A találati listában való megjelenés a havidíj befizetése után rögtön megtörténik (Státusz menüpont) és 30 napig érvényes.